Elämänkokoiset juhlat ja tapahtumat

Slider

Tapahtumatuotanto

Tapahtuman ideasta kiitoskirjeisiin!

Jos painitte samanlaisissa tilanteissa kuin me suuren tilaisuuden järjestämisen suhteen, suosittelen ottamaan yhteyttä Minnaan ja hänen tiimiinsä Fantastico Production Oy:stä. He ottavat hoitaakseen kaikki huolenne ja kääntävät kaiken positiiviseksi tulokseksi.
–Lasse Laurikainen, puheenjohtaja, Helsingin Insinöörit HI ry /100-vuotisjuhla 9.11.2019

Tilaisuuden budjetti, tarjoilut, tilat, esiintyjät, somistus, taltiointi…

Paljon työtä ja harmaita hiuksia? Fantastico Productionin monipuoliselta tiimiltä voit tilata koko tuotantopaketin vaivattomasti ja kustannustehokkaasti. Suunnittelemme tilaisuutesi palikoista vaikuttavan kokonaisuuden oikeassa järjestyksessä, oikeaan aikaan – tyylikkäästi. Joskus saattaa olla tarpeen myös taltioida merkittävät tilaisuudet tai suoralähettää ne reaaliaikaisesti tärkeille sidosryhmillenne. Kaikkien osa-alueiden on oltava kunnossa, ja olemmekin oikeiden toimijoiden yhdistelyssä superhyviä.

Luomme tapahtumallesi upean tarinan

Säväyttävät elämykset ovat vaikuttavaa markkinointia. Teemasta toimeen – autamme sinua ideoimaan tapahtuman tai koko juhlavuoden teeman, joka näkyy punaisena lankana logoissa, kutsuissa ja kiitoskirjeissä.

Olemme myös markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisia. Tyylikäs media- ja someviestintä antaa yrityksestäsi ja tapahtumastasi hyvän kuvan. Oma toimittajamme tekee merkkivuodestasi lehdistötiedotteen tai kokonaisen menestystarinan.

Tunnemme tapahtumatrendit

Vastuullisuus, eettisyys ja kestävä kehitys näkyvät tapahtumatuotannossamme. Seuraamme jatkuvasti myös tähtitaivaan nousevia artisteja. Hyvän mielen konsertit, henkilöstöstä välittäminen ja aineettomat yrityslahjat ovat kestävä sijoitus ja parasta markkinointiviestintää 2020-luvulla.

Vältä karikot ja lue miten Tapahtumatuottaja saa juhlasi soimaan!

Meillä on loistava verkosto pieniä ja suuria kumppaneita; tiedämme heti kuka on paras tekijä juuri sinun tapahtumaasi. Teemme yhteistyötä muun muassa Taavi Vartia Film & TV Oy:n, AlfaTV:n, MobileTV Oy:n, Fame Musiikkimuseon, Top Lounges Oy, luontokeskusten, huippuartistien ja palkittujen catering-yritysten kanssa.

Kun tilaat palvelun meiltä, voit olla varma, että tilaisuutesi on luovissa, luotettavissa ja ammattitaitoisissa käsissä. Tutustu oheisiin menestystarinoihimme ja pyydä tarjous tästä!

Tilat ja tapahtumapaikat

Haluaisitko viettää tykypäivän tieteilijänä, oikealla tutkimusasemalla? Etsimme osallistujamäärään ja tapahtuman luonteelle sopivat tilat. Esimerkiksi hauskat pikkujoulut voi järjestää vaihteeksi vaikkapa elokuvaohjaajan omassa elokuvateatterissa tai musiikkimuseossa. Suurtapahtumia varten etsimme muunneltavat monitoimitilat, eksoottiset luontolokaatiot tai uniikit tapahtumatilat.

Rennon juhlavat 100-vuotisjuhlat!

Myös suuri juhlagaala ja perinteinen istuva illallinen voidaan toteuttaa rennon juhlavasti. Saimme kunnian olla järjestämässä Helsingin Insinöörit HI ry:n 100-vuotisjuhlaa marraskuussa 2019. Yli 500 juhlavierasta juhli aamun pikkutunneille Tapahtumakeskus Telakassa. Tyhjä betonihalli muuttui kahdessa päivässä upeaksi juhlatilaksi loistavalla valo- ja sisustussuunnittelulla. Vieraat nauttivat erityisesti tunnelmallisista ”jääbaareista”, erinomaisesta tarjoilusta ja korkeatasoisesta ohjelmasta.

Katso kuinka tyhjä betonihalli muuttuu upeaksi juhlatilaksi.

”Gaala oli menestyksekkäästi ja pieniä yksityiskohtia myöten mietitty upea kokonaisuus. Samalla rento, mutta juhlava. Jos painitte samanlaisissa tilanteissa kuin me suuren tilaisuuden järjestämisen suhteen, suosittelen ottamaan yhteyttä Minnaan ja hänen tiimiinsä Fantastico Production Oy:stä. He ottavat hoitaakseen kaikki huolenne ja kääntävät kaiken positiiviseksi tulokseksi.”
–Lasse Laurikainen, puheenjohtaja, Helsingin Insinöörit HI ry

Juhlavuosi konserttikiertueella!

Tiesitkö, että juhlavuotta voi juhlia myös konsertin tai jopa konserttikiertueen merkeissä – tehden samalla hyvää? Tuotimme Insinööriliitto IL ry:n 100-vuotisjuhlan kunniaksi Tulevaisuutta luomassa -hyväntekeväisyyskonserttikiertueen, joka huipentui lokakuussa Helsingin Musiikkitaloon. Liitto lahjoitti kiertueen yli 50 000 euron tuoton Me-säätiön hyväksi, lasten ja nuorten syrjäytymisen ehkäisyyn.

”Minna Pentin tiimi toteutti menestyksekkäästi Insinööriliiton 100. juhlavuoden avajaiskonsertin Oulun Musiikkikeskuksessa. Olemme lähes vuoden yhdessä suunnitelleet juhlavuoden päätapahtumia ja saaneet matkan varrella Minnalta paljon hyviä ideoita ja arvokasta sparrausapua. Hän ja koko hänen tiiminsä suhtautuvat työhön intohimoisesti, lisäksi he ovat erittäin ystävällisiä, ammattitaitoisia ja heidän lupauksiinsa voi luottaa. Olen todella tyytyväinen, että valitsin juuri Fantastico Productionin juhlavuoden konserttikiertueen tuottajaksi.”
–Grete Ahtola, projektipäällikkö, IL 100 vuotta

Hyvää mieltä konsertilla!

Järjestimme  yhteistyössä Espoon Rotareiden kanssa Let it snow! -konsertin, jonka tuotto toi joulumieltä 70-vuotiaalle SOS-Lapsikylälle. Tapiolan Kirkko täyttyi ilosta ja koskettavista hetkistä. Lämmin kiitoksemme  Ida Elinalle ja Tiinan Raulan johtamalle Sunan koulun kuorolle sekä hyvän mielen yleisölle. Teimme hyvää yhdessä!

”Yhteistyö Fantastico Production Oy:n tiimin kanssa on toiminut sujuvasti. Voimme luottaa siihen, että hommat hoituvat – ja saamme nukkua yömme rauhassa.  Osaaminen ja hyvä palvelu yhdistyivät konsertin järjestelyissä.”
–Pertti Järvenpää, Espoon Rotaryklubin presidentti

Ota yhteyttä ja kerro meille miten voimme olla avuksi sinun tapahtumasi suunnittelussa – tehdään yhdessä elämänkokoiset tapahtumat!

Referenssit
* merkityt vaaditaan.
Jätä tiedustelu artistin saatavuudesta tai pyydä maksuton tarjous tapahtumasi toteutuksesta. Palvelemme sinua ensi tilassa.