Elämänkokoiset tapahtumat

fm-logo-mob
Ohjelmapalvelut

Jorma Uotinen ystävineen

Jorma Uotisen esiintymisestä aistii, että hän on mukana koko sielullaan. Lisäksi Trio Avec loistaa ammattitaidollaan ja esityksen jälkeen tietää varmasti, mikä on aitoa taidetta. Show jättää lähes sanattomaksi ja jää varmasti mieleen ikuisiksi ajoiksi.

Sous le Ciel de Paris – Pariisin taivaan alla

Jorma Uotisen ja muusikoiden draamakonsertti vie meidät Pariisin taivaan alle St-Germainin kahviloista aina Seinen pohjalle asti. Konsertissa on lauluja jotka ovat kulkeneet mukanani jo niiltä vuosilta kun tanssin Pariisin Oopperassa.

Edith Piaf, Jacques Brel, Leo Ferre, Juliette Greco – ranskalaisen chansonperinteen kuolemattomat tulkit – innoittavat laulajia edelleen. Niin tässäkin konsertissa kuullaan sellaisia ikivihreitä kuin La vie en rose, Ne me quitte pas, Avec le temps ja Il n’y a plus d’apres.

Sous le ciel de Paris on uusi konserttikokonaisuus.
”Tulkinnoissani pyrin musiikin ja tekstin kautta koskettamaan vastaanottajan syvimpiä tuntoja rakkaudesta, ilosta, surusta. Konsertti on yksi tapa nähdä ja tulkita maailmaa, elämää, meitä itseämme.” –

Jorma Uotinen muusikkoystävineen ovat konsertoineet menestyksekkäästi jo kymmenen vuoden ajan. He ovat vierailleet kaikissa Pohjoismaissa sekä Ranskassa, Saksassa, Unkarissa ja Kroatiassa.

Sous le ciel de Paris -konsertin kesto on 1 h 15 m ilman väliaikaa.

Mukana muusikot:
Jari Hakkarainen, piano
Petri Ikkelä, harmonikka/bandoneon
Helena Plathan/Veli-Matti Iljin, sello

Kielletyt leikit -konsertti

Helena Lindgren ja Jorma Uotinen
joko Trio Avec tai pianisti

uotinen-ja-lindgren

Passione -Italialaisia lauluja

Jorman mukana konsertissa Marika Krook ja Helena Lindgren.

Ennennäkemätön, elämänmakuinen konsertti italialaisia ja Napolilaisia lauluja -Rakkaus, intohimo, mustasukkaisuus, erot, kohtaamiset….
Tarinoita 1900-luvun alusta tähän päivään.
Mukana huippumuusikot!

Marika Krook on suomalainen oopperalaulaja ja näyttelijä joka voitti vuonna 1992 Tallinnan kansainvälisen oopperakilpailun ja on edustanut Suomea Euroviisuissa. Hän on esiintynyt useissa musikaaleissa ja mm. elokuvassa ”Ihanat naiset rannalla”.

Helena Lindgren on suomalainen laulaja ja näyttelijä, joka on nähty musikaaleissa ja näytelmissä mm. ”Älä pukeudu päivälliselle”.
Hän on tehnyt myös pitkän uran maskeeraajana ja puvustajana.
Vuonna 2014 Lindgren vietti 20-vuotistaiteilijajuhlaa.

Esityksen kesto on noin 2 h, sisältää väliajan.

Esiintymistilaukset

myynti@fantasticoproduction.fi
tai +358 500 804 959