Elämänkokoiset tapahtumat

fm-logo-mob
Ohjelmapalvelut

Kuva: Eveliina Mustonen

Diiva svengaa! – Tapiola Big Band feat. Mari Palo

Oopperan, operetin ja musikaalin klassikoita svengaten! Upea Mari Palo ja legendaarinen Tapiola Big Band esittävät Diiva svengaa! -konsertissa muun muassa Puccinin, Mozartin ja Rossinin tunnetuimpia sopraanoaarioita jazz-sovituksin. Konsertin laulunumerot ovat Mari Palon toivelauluja. Mukana on myös sovittajan, Tapiola Big Bandin kapellimestarin Esko Heikkisen lempikappaleita. Mari Palon mielestä konserttiin valitut klassikot soveltuvat hyvin sekä hänelle itselleen että myös sovitettaviksi jazz-versioiksi. Hän toivoo, että konsertti toisi yhteen sekä jazzin ystäviä kuulemaan hienoja aarioita että klassisen musiikin ystäviä nauttimaan tutuista kappaleista svengaavina sovituksina. Ohjelma antaa myös Mari Palolle mahdollisuuden tulkita kappaleita hieman tavallisesta poikkeavalla tavalla.

Konserttikokonaisuus on sovitettu jazz-henkiseksi big bandille. Mari Palon tulkitsemien laulujen lisäksi ohjelmassa on orkesterinumeroina tuttuja ooppera-alkusoittoja, joissa rytmipoljentona on svengaavaa swingä sekä soinnuissa mehukkaita jazz-värejä ja monia hauskoja yllätyksiä.

Luvassa on hykerryttävän herkullinen konsertti, jossa Tapiola Big Bandin kapellimestari Esko Heikkinen naukuu trumpetillaan kilpaa solistin kanssa!

Mari Palo on laajalti tunnettu oopperalavojen upea sopraano. Hän taitaa myös kevyen musiikin, jota hän nuoruudessaan opiskeli Alf Myllärin rock-jazz-koulussa Kokkolassa. Samanaikaisesti Mari opiskeli myös klassista laulua, joten eri musiikkityylit ovat kulkeneet hänen mukanaan rinta rinnan. Lukion jälkeen ammatillinen karriääri valikoitui klassisen musiikin puolelle. Oopperauransa ohella hän on esittänyt myös kevyttä musiikkia muun muassa lukuisten yritysten tilaisuuksissa.

Tapiola Big Band on lähes 50 toimintavuotensa aikana esiintynyt lukuisilla kotimaisilla ja kansainvälisillä areenoilla. Orkesterin kapellimestarina toimii UMO:ssa pitkän uran tehnyt lead-trumpetisti Esko Heikkinen, joka on sovittanut kaikki konsertissa esitettävät kappaleet.

Diva svengaa! on erinomainen vaihtoehto konserttisaleihin ja yritysjuhliin. Tilaa oma konserttisi ajoissa!

Yritys- ja konserttimyynti
Liisa Kapanen, Fantastico Music Oy, liisa.kapanen@fantasticomusic.fi, 040 562 0235


Diiva svengaa! – Tapiola Big Band feat. Mari Palo, tulevat konsertit

La 20.10.2018 klo 14Helsinki – Aleksanterin teatteri, Bulevardi 27, Helsinki
– Liput Ticketmaster, puhelinpalvelu 0600 10 800 (1,98 €/min+pvm) ja Aleksanterin teatterin lipputoimisto, Bulevardi 27, Helsinki (ma–pe 9–18, la–su 12–17), puh. 09 676 980

La 27.10.2018 klo 20, Turku – Linnateatteri, Domino-sali, Puutarhakatu 8, Turku
– Liput Ticketmaster, puhelinpalvelu 0600 10 800 (1,98 €/min+pvm) ja Linnateatterin lipunmyynti, Puutarhakatu 8, Turku (ma–pe 9–16), puh. (02) 232 1215 tai info(ät)linnateatteri.fi

Su 7.4.2019 klo 18Jyväskylä – Jyväskylän kaupunginteatteri, Vapaudenkatu 36, Jyväskylä

 

Konsertin kesto on noin 2 tuntia, sisältää väliajan.

Yhteistyössä

Tapiola Big Band

Esiintymistilaukset

tilaukset@fantasticomusic.fi
tai +358 9 4392 9141