Uutiset

 • Ohjelmapalvelumme laajenee rytmimusiikkitarjonnalla!

  04-2017

  kales-full-house

  Ohjelmapalvelumme laajenee rytmimusiikkitarjonnalla!

  Artistivalikoimaamme tulee vuoden 2017 alusta noin parikymmentä uutta yhtyettä ja lukuisa määrä erilaisia ohjelmakokonaisuuksia. Musiikkityylit ovat Jazz, Soul, Funk, New Orleans, Latin, Blues ja Old Time Rock’n’Roll. Uusista yhtyeistä mainittakoon Kalevi Louhivuori Quintet, Sun Trio, Micke Björklöf & Blue Strip, Reunion Big Band, SoulSisters, Luis Herrero Trio ja Tobias Andersin & Groovy Peppers.

  Artisteina ovat mm. trumpetisti Kalevi Louhivuori, kitaristi-laulaja Ville “Lefty” Leppänen, kitaristi-laulaja Juho Pitkänen, laulajat Heidi ja Pi Kiviharju & Anna Wiksten, pianisti Janne Maarala, laulaja Juki Välipakka ja rumpali Thomas Törnroos.

   

 • Fantastico Musicin uudet sivut aukesivat!

  05-2016

  Fantastico Music Oy avasi uudet mobiilioptimoidut sivunsa. Samalla yrityksemme esittelee laajentunutta palvelukonseptiaan ohjelma- ja tapahtumapalvelut sivullaan. Olemme muuttaneet profiiliamme enemmän tapahtumatuotantopalveluiden ja kokonaistoteutusten suuntaan. Emme siis enää ole yksistään taiteilija-agentuuri, konsertti- ja välitystoimisto, vaan yhä enemmin palvelemme yrityksiä tapahtumien suunnittelussa ja toteutuksessa. Vastaamme myös yritysten ja festivaalien kasvavaan  tarpeeseen markkinoida tapahtumiaan striimausten ja videototeutusten kautta.
  Lue lisää