Uutiset

 • Kiusaamisesta KIPU. -ohjelmalliset oppitunnit yläkouluille!

  09-2017

  Kiusaamisesta_KIPU.
  Uusi lukukausi on pyörähtänyt käyntiin. Uudet yläasteelle siirtyvät oppilaat joutuvat kohtaamaan haasteita, joista yksi on koulukiusaaminen.

  Vanhempainillat eivät riitä, vaan on puhuttava suoraan nuorille – aidoin esimerkein. Niistä osaavat kertoa nyrkkeilyn Euroopan mestari Amin Asikainen ja viihteen monitoimimies Mikko Kartano – myös koulukiusattuja.

  Tarjoamamme esitys kestää yhden oppitunnin eli 45 minuuttia. Se sisältää Aminin ja Mikon tarinoita omakohtaisista kokemuksista, aiheeseen liittyvää musiikkia ja oppilaiden ottamista mukaan esitykseen. Myös useamman tunnin järjestäminen on mahdollista koulun koosta ja oppilasmäärästä riippuen. Tehokkainta ja edullisinta on yhdistää kaupungin tai kunnan kaikki yläkoulut ja sopia koulukohtaisista toteutuksista.

  Mitä useampi kaupunki, kunta, koulu sekä opettaja ja oppilas ovat mukana, sitä tehokkaammin kiusaamisen ehkäisemiseen voidaan vaikuttaa.

  Kiusaaminen on noloa – ei sitä vastustava kampanja!
  Lue palautteita pidetyistä oppitunneista: Kiusaamisesta KIPU.

 • Johanna, Ville ja Kullervo!

  09-2017

  Tällä viikolla meillä on ilo tehdä yhteistyötä Göteborgin Sinfonikkojen kanssa, jonka ylikapellimestarina toimii nuori kapellimestaritähti Santtu-Matias Rouvali. Suomalaiset saivat vastikään nauttia GSO:n vierailusta Lahden Sibelius-festivaalilla. Konserttivierailu oli suuri menestys.

  Torstaina 14.9. ja perjantaina 15.9. Göteborgin Sinfonikot esittävät kotisalissaan Sibeliuksen sisarusdraaman ”Kullervo”. Kuoro-osuudet laulaa ruotsalainen mieskuoro Orphei Drängar. Solisteina loistavat oopperalaulajamme sopraano Johanna Rusanen-Kartano ja baritoni Ville Rusanen.

  Konsertti suoralähetetään perjantaina 15.9. klo 18.30 Suomen aikaa. Kaikilla on oiva tilaisuus osallistua upeaan konserttielämykseen Göteborgin Sinfonikkojen verkkosivuilla www.gso.se, gsoPLAY.

  Kannattaa katsoa!

 • Rytmimusiikkia ja bilebändejä!

  04-2017

  kales-full-house

  Rytmimusiikkia ja bilebändejä!

  Tarjotaksemme asiakkaillemme lisää monipuolisia vaihtoehtoja, olemme kasvattaneet artistivalikoimaamme kymmenillä uusilla yhtyeillä, ohjelmakokonaisuuksilla ja musiikkityyleillä.

  Nyt järjestämissämme juhlissa soivat myös jazz, soul, funk, new orleans, latinblues ja old time rock’n’roll.

  Uusista yhtyeistä mainittakoon Kalevi Louhivuori QuintetSun TrioMicke Björklöf & Blue StripReunion Big BandSoulSisters, Luis Herrero Trio ja Tobias Andersin & Groovy Peppers.

  Uusia artistejamme ovat muun muassa kitaristi-laulaja Ville “Lefty” Leppänen, kitaristi-laulaja Juho Pitkänen, pianisti Janne Maarala, laulaja Juki Välipakka ja rumpali Thomas Törnroos.

 • Fantastico Musicin uudet sivut aukesivat!

  05-2016

  Fantastico Music Oy avasi uudet mobiilioptimoidut sivunsa. Samalla yrityksemme esittelee laajentunutta palvelukonseptiaan ohjelma- ja tapahtumapalvelut sivullaan. Olemme muuttaneet profiiliamme enemmän tapahtumatuotantopalveluiden ja kokonaistoteutusten suuntaan. Emme siis enää ole yksistään taiteilija-agentuuri, konsertti- ja välitystoimisto, vaan yhä enemmin palvelemme yrityksiä tapahtumien suunnittelussa ja toteutuksessa. Vastaamme myös yritysten ja festivaalien kasvavaan  tarpeeseen markkinoida tapahtumiaan striimausten ja videototeutusten kautta.
  Lue lisää