Ohjelma- & tapahtumatoimisto palveluksessanne

Esiintyjät

The Roots Brothers

Roots

The Roots Brothers on kolmen juurimusiikin konkarin muodostama uusi energinen trio. Yhtyeen musiikki liikkuu vahvasti bluesissa, vanhassa rock’n’rollissa, rock-a-billyssä ja boogiessa.

Yhtyeen nokkamiehenä toimii juurimusiikin läpikotoisin tunteva Mika ”Blues” Ikonen. Hänen monipuolinen kitaransoittonsa ja bluesiin sopiva karismaattinen laulu saundi luovat vankan pohjan uskottavalle kokoonpanolle.

Tämän konkarin rinnalle kun heitetään sadoissa keitoksissa mukana ollut kitaristiveteraani Peter Palmu ja monipuolista perkussiokioskia sujuvasti soittava Jan Vaaka on valmiina sellainen soppa, jota kehtaa tarjota vaikka mihin tilaisuuteen.

The Roots Brothersin ainoa tehtävä on pitää hauskaa niin keskenään kuin yleisönsä kanssa. Yleisön laulatukset sekä monipuolinen kanssakäyminen heidän kanssaan ovat perusjuttuja kolmen herrasmiehen keikoilla.

Yhtyeen musiikki koostuu niin omista kuin lainakappaleista englannin kielellä esitettyinä. Kaiken musiikin takana on mukaansatempaava meininki. Tanssia ja nauraa saa ja pitää oikein olan takaa.

The Roots Brothers sopii lähes mihin tilaisuuteen tai keikkaympäristöön tahansa joko akustisesti tai sähköisesti. Kaikki käy!!!