Ohjelma- & tapahtumatoimisto palveluksessanne

Esiintyjät

Teemu Hämäläinen

Kapellimestari

Teemu Hämäläinen on esiintynyt niin kapellimestarin kuin viulusolistina eripuolilla Suomea. Hän on myös työskennellyt viulunsoiton lehtorina ja opettajana useissa musiikkioppilaitoksissa sekä muusikkona eri orkestereissa ja nauhoituksissa. Hämäläisen laajaan muusikkouteen kuuluu myös yhteistyö jazzhuilisti ja -fonisti Juhani Aaltosen kanssa, sovitusten- ja orkestraatioiden teko sekä taidehallinnon tehtävätkin.

Hämäläinen on johtanut mm. Mikkelin, Lohjan ja Hämeenlinnan kaupunginorkestereita sekä Nordea kamariorkesteria ja E-Ensembleä, jonka taiteellisena koordinaattorina hän myös toimii. Orkesterinjohtoa hän on opiskellut professori Jorma Panulan johdolla, minkä lisäksi kapellimestari Jukka-Pekka Saraste toimii hänen mentorinaan. Orkesterinjohdon mestarikursseille Hämäläinen on osallistunut kotimaan lisäksi mm. Espanjassa ja Tsekissä.

Viulunsoiton opintoja Hämäläinen on tehnyt mm. Eeva Koskisen johdolla sekä lukuisilla mestarikursseilla opettajinaan mm. Endre ja Jennifer Wolf. Viulusolistina Teemu Hämäläinen on esiintynyt mm. Oulun ja Lappeenrannan kaupunginorkestereiden kanssa sekä omin konsertein ja kamarimuusikkona.

Tällä hetkellä hän työskentelee Jean Sibelius Orkesterin intendentin tehtävien ohella Lohjan kaupunginorkesterissa muusikkona sekä E-ensembe kamariorkesterin taiteellisena koordinaattorina ja yhtenä kapellimestareista.