Ohjelma- & tapahtumatoimisto palveluksessanne

Esiintyjät

Tapani Kansa

Laulaja

Tapani Kansan laulajaura on Suomessa yksi vaiherikkaimmista, monipuolisimmista ja menestyksekkäimmistä kautta aikojen.

Läpilyönti tapahtui vuonna 1968 Delilah-kappaleella, joka komeili kolme kuukautta listaykkösenä. Suomalainen viihdemaailma kohdisti katseensa tuolloin 19-vuotiaaseen nuorukaiseen, joka tiivistahtisella kesäkiertueellaan löi yleisöennätyksiä kaikkialla. Hitit seurasivat toisiaan. Niistä suurin osa on tänä päivänä iskelmähistorian klassikoita – Käymme yhdessä ain, Kuljen taas kotiinpäin, Päättyneet on päivät, Ei itketä lauantaina, Eloise, R-A-K-A-S, Näin syntyy kyyneleet, Kauempaa ja kauempaa …

Tapani Kansa on tanssittanut meitä suomalaisia jo 50 vuotta. Häntä voidaan sanoa iskelmähistorian ikoniksi, jonka energia säteilee tanssilavoilla ja konserteissa. Hitit saavat kuulijoikseen uusia ikäpolvia, ja hänen tulkintansa ovat parempia kuin koskaan.

Kansan monipuolinen ohjelmisto kattaa muun muassa yksinlaulukonsertit, kirkko- ja joulukonsertit, argentiinalaista tangoa tai Lauri Viidan Betonimylläriä, murrelaulua, festarikeikkoja ja ennen kaikkea yleisön tanssittamista ja viihdyttämistä lavoilla, joissa Tapania säestää upea Pepito-yhtye.