Ohjelma- & tapahtumatoimisto palveluksessanne

Esiintyjät

Tapani Kansa

Viihdeartisti

Tapani Kansan laulajan ura on yksi vaiherikkaimmista, monipuolisimmista ja menestyksekkäimmistä Suomessa koskaan.

Läpilyönti tapahtui 1968 Delilahilla, joka komeili kolme kuukautta listaykkösenä. Suomalainen viihdemaailma kohdisti tuolloin katseensa 19-vuotiaaseen nuorukaiseen, joka tiivistahtisella kesäkiertueellaan löi yleisöennätyksiä kaikkialla. Hitit seurasivat toisiaan. Niistä suurin osa on tänä päivänä iskelmähistorian klassikoita: Käymme yhdessä ain, Kuljen taas kotiinpäin, Päättyneet on päivät, Ei itketä lauantaina, Eloise, R-A-K-A-S, Näin syntyy kyyneleet, Kauempaa ja kauempaa…

Tapani on tanssittanut meitä suomalaisia jo yli 40 vuotta. Häntä voidaan sanoa iskelmähistorian ikoniksi, jonka energia säteilee tanssilavoilla ja konserteissa. Hitit saavat kuulijoikseen uusia ikäpolvia ja Tapanin tulkinnat ovat parempia kuin koskaan.

Tapanin monipuolinen ohjelmisto kattaa mm. yksinlaulukonsertit, kirkko- ja joulukonsertit, argentiinalaista tangoa tai Lauri Viidan Betonimylläriä, murrelaulua, festarikeikkoja ja ennen kaikkea yleisön tanssittamista ja viihdyttämistä lavoilla, joissa Tapania säestää upea Pepito-yhtye.