Ohjelma- & tapahtumatoimisto palveluksessanne

Esiintyjät

Tanguedia Quintet

Tango-orkesteri

Tanguedia Quintet voitti kansainvälisissä Piazzolla-kilpaluissa, Italian Lancianossa 1. palkinnon 2009 lokakuussa. Vuonna 2007 perustettu suomalainen Tanguedia Quintet on erikoistunut Buenos Airesin uuteen musiikkiin lähtökohtanaan Astor Piazzollan tulinen tango nuevo, uusi argentiinalainen tango. Tanguedia julkaisi maaliskuussa 2009 ensimmäisen live-albuminsa, ”The New Tango of Astor Piazzolla”.

Tanguedia Quintet on energinen, sielukas ja aina tinkimättömän korkeatasoinen esiintyjä tapahtumaan kuin tapahtumaan. Olemme konserttiemme myötä saaneet kokea, että uusi tango koskettaa ihmisiä ikään tai sosiaaliseen taustaan katsomatta – se todella on universaalia musiikkia, musiikkia kaikille. Olemme esiintyneet mitä erilaisimmissa ympäristöissä aina suurista konserttisaleista, festivaaleista, kirkoista ja kouluista musiikkiravintoloihin ja jazzklubeihin. Konsertimme ovat poikkeuksetta saaneet hurmioituneen vastaanoton.

Tanguedian muusikot ovat nuoria musiikin huippuosaajia, jotka ovat ansioituneet niin klassisen musiikin kuin jazz-, rock- ja kansanmusiikin saralla. Yhtyeen keskiössä soi aito, sielukas argentiinalainen bandoneón. Tuore mutta tyylinmukainen improvisoinnin elementti on aina läsnä Tanguedian tulkinnoissa.

Tanguedia Quintet esiintyy myös säännöllisesti lumoavan laulaja Angelika Klas‘in kanssa.