Elämänkokoiset tapahtumat

fm-logo-mob

Ohjelmapalvelut suuriin & pieniin tilaisuuksiin

Tarjoamme ohjelmapalvelut sekä yksityis- että yritysasiakkaille. Käytössämme on laaja taiteilijaverkosto. Edustamme suomalaisia huipputaiteilijoita, kuten oopperalaulajia, pianisteja sekä muita instrumentalisteja.

 • Tulevaisuutta luomassa -hyväntekeväisyyskonsertit

  Insinööriliitto IL ry täyttää 100 vuonna 2019! Juhlavuoden päätapahtumia on Tulevaisuutta luomassa -hyväntekeväisyyskonserttikiertue, jonka tuotolla tuetaan suomalaisten lasten ja nuorten luovuutta, koulutusta ja hyvinvointia, jotta tulevaisuudessakin olisi luovia ja rohkeita ongelmanratkaisijoita – insinöörejä.

 • Diiva svengaa! – Tapiola Big Band feat. Mari Palo

  Oopperan, operetin ja musikaalin klassikoita svengaten! Upea Mari Palo ja legendaarinen Tapiola Big Band esittävät Diiva svengaa! -konsertissa muun muassa Puccinin, Mozartin ja Rossinin tunnetuimpia sopraanoaarioita jazz-sovituksin. 

 • Parrasvaloissa ja paljon muuta

  UMK- ja Tähdet tähdet -ohjelmissa loistanut oopperalaulaja Essi Luttinen ja kevyen musiikin ammattilainen, pianisti Petri Haapasalo tunnetaan vahvoista, omannäköisistä tulkinnoistaan. Ilmaisuvoimainen aviopari tarjoaa monipuolisia ohjelmakokonaisuuksia niin suuriin kuin pieniin tilaisuuksiin.

 • Muuttuvat laulut

  Muuttuvat laulut -konsertti on kahden suomalaisen tunnetun taiteilijan luoma mielenkiintoinen kokonaisuus kirkkoon sopivia hengellisiä ja henkeviä lauluja. Näitä tulkitsevat Suomen maineikkaimpiin oopperalaulajiin kuuluva basso Jaakko Ryhänen ja suomalaisen viihteen keulahahmo pianisti Seppo Hovi.

 • Primadonnat

  Primadonnat sai alkunsa kolmen ystävyksen yhteisestä visiosta koota viihdyttävä, kiihdyttävä ja koskettava show, jonka musiikillisina pilareina ovat rakastetut ooppera-, operetti- ja musikaalisävelet sekä ihastuttavat ikivihreät.

 • Magic & Music

  Mentalisti ja taikuri Noora Karma sekä sellisti Helena Plathán vievät meidät henkeäsalpaavan taikuuden ja sellomusiikin mystiseen maailmaan. Koe kaikkia aisteja hivelevä Magic & Music …  ja mykisty!

 • Laulavat tarjoilijat -show

  Mietitkö miten järjestää esim. yritysseminaarin jälkeen hauska illanvietto hyvän ruuan ja viinin merkeissä tai vaikkapa poikkeuksellisen tyylikkäät eläkkeellelähtöjuhlat tai syntymäpäivät?

 • Absolute Girls

  Korkealuokkaisessa Absolute Girls kokoonpanossa soittaa neljä, kolme tai kaksi upeaa naissellistiä, riippuen tilaisuudesta tai tilaajan toiveista.

 • Play, Girls trio

  Korkeatasoista ja eleganttia viihdettä coctail-tilaisuuksiin, illallisille ja erilaisiin PR-tilaisuuksiin.

 • Guardia Nueva

  Guardia Nueva- orkesteri on keskipohjalainen menestystarina, jonka esiintymiset ovat ihastuttaneet yleisöä niin Argentiinassa, Turkissa kuin Suomessakin.

 • Kiusaamisesta KIPU.

  Koulukiusaaminen on kaikkien juttu. Sitä ei voi jättää nuorten keskenään selvitettäväksi, siirtää vanhemmilta opettajille, opettajilta vanhemmille tai sormien läpi katsottavaksi.

 • Carmina Sacra

  Kahden eri ikäpolven ja kahden eri genren muusikon yhdistelmä – klassista musiikkia, improvisaatiota, jopa freejazzia – sekä hengellisiä sävelmiä.