Ohjelma- & tapahtumatoimisto palveluksessanne

Ohjelmapalvelut

Kuva: Kari Pekonen

Laulavat tarjoilijat -show

Mietitkö miten järjestää esim. yritysseminaarin jälkeen hauska illanvietto hyvän ruoan ja viinin merkeissä, tai vaikkapa poikkeuksellisen tyylikkäät eläkkeelle lähtö juhlat tai syntymäpäivät?

Seurueenne saapuu viettämään juhlahetkeä ja istuutuu pöytiin nauttimaan ateriaa. Viihdyttävä musiikki soi ja kaikkien yllätykseksi pianon takaa paljastuukin kautta aikain Suomen katsotuimman musiikkiviihdeohjelman Bumtsi Bumin suosikkipianisti Seppo Hovi. Ruokailun edetessä ja viiniä kaadettaessa vasta alkaakin yllätysten ilta. Paljastuukin, ettei kaikki ole sitä miltä näyttää ja, että Seppo Hovi ei olekaan illan ainoa tähtivieras. Luvassa on kauniita serenadeja illan tärkeille henkilöille ja yllätysmusiikkinumeroita huippuesiintyjien kera.

Kun haluat tarjota yrityksesi henkilökunnalle ja yhteistyökumppaneille tyylikästä ja samalla rentoa ohjelmaa ”Laulavat tarjoilijat -show” on etsimäsi ohjelma.

Tätä Seppo Hovin luotsaamaa ohjelmanumeroa on menestyksekkäästi tehty monille yrityksille mm. Nordea Rahoitus Suomi Oy:lle, Radiolinjalle, mainostoimisto BBDO:lle ja monille muille.

…kun haluat tilaisuudestasi unohtumattoman…