Ohjelma- & tapahtumatoimisto palveluksessanne

Esiintyjät

Jorma Uotinen

Viihdeartisti

Jorma Uotinen on tanssija, laulaja ja koreografi. Hän on toiminut taiteellisena johtajana Helsingin kaupunginteatterin tanssiryhmässä (1987 -1990), Suomen Kansallisbaletissa (1992 -2001) ja Kuopio Tanssii ja Soi – festivaaleilla (2002-). Hänelle myönnettiin professorin arvonimi toukokuussa 2012.

Tanssijana ja koreografina Uotinen on toiminut Suomessa ja ulkomailla vuodesta 1970 alkaen useissa eri tanssiryhmissä. Hän on saanut urallaan useita suomalaisia ja kansainvälisiä palkintoja sekä kunniamainintoja.

Vuodesta 2006 lähtien Uotinen on toiminut Tanssii tähtien kanssa -ohjelman tuomarina.
Uotinen on myös esiintynyt laulajana. Vuonna 1998 hän julkaisi albumin Tunteiden taivas ja vuonna 2006 albumin Sentimental Secrets. Tämän lisäksi hän teki laulun Zarkus Poussan kanssa televisiosarjassa Jokainen vieras on laulun arvoinen. Jorma Uotinen on esiintynyt myös ääninäyttelijänä mm. Rottatuille -elokuvan suomenkielisessä versiossa.

Jorma esiintyy sekä konsertoi oman orkesterinsa, Trio Avec:in kanssa. Orkesterissa soittavat Jari Hakkarainen (piano), Helena Paavola (sello) sekä Petri Ikkelä (haitari/bandoneon). Pienimuotoisissa tilaisuuksissa esiintyminen on mahdollinen säestäjän kanssa.

Lisää Jorman ohjelmistosta Ohjelmapalvelut sivulla.